ΤΟΠΙΚΑ

Ανδρουλάκης από Βόλο: «Επανιδρύουμε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου»

ανδρουλάκης-από-βόλο-επανιδρύουμε-τ-957920

Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη-Τσίπρα και «παρών» για αντιπολίτευση στην επόμενη Κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε χθες από τον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, καθιστώντας σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί τον ρόλο της «γόνιμης αντιπολίτευσης που θα μπει ανάχωμα στην παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκονται από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι την Αριστερά λέγοντας:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και είναι η μοναδική προοδευτική δύναμη που μπορεί να μπει ανάχωμα στην παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου σε πολυπληθή συγκέντρωση, η οποία είχε παλμό, πράσινες σημαίες και συνθήματα.

«Ελάτε στις 25 Ιουνίου να επανιδρύσουμε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θα χτίσουμε μια νέα πορεία, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς φαινόμενα διαφθοράς», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και υπογράμμισε:

«Δεν θα ξεχάσουμε το κράτος που ευθύνεται για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι έχει προτείνει να μπει τέλος στο «κράτος-λάφυρο», το «κομματικό κατεστημένο της εκάστοτε κυβέρνησης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου