ΤΟΠΙΚΑ

Στο 78,67% η σημερινή συμμετοχή των υποψηφίων ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές

στο-7867-η-σημερινή-συμμετοχή-των-υποψηφί-957711

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, διεξήχθησαν σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα πέντε εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 75. Από αυτούς εξετάστηκαν 59 και απουσίασαν 16 με ποσοστό συμμετοχής 78,67%.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι το Σάββατο 10 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Δευτέρα 12 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου