ΤΟΠΙΚΑ

Καΐς Μούσα: Κέρδισε τον σεβασμό των συναδέρφων του

καΐς-μούσα-κέρδισε-τον-σεβασμό-των-συν-95703

Ο Παλαιστίνιος γιατρός κάνει την ειδικότητά του στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους

Την αγάπη των ασθενών και τον σεβασμό των συναδέλφων του γιατρών έχει κερδίσει ο Καΐς Μούσα. Πρόκειται για έναν νεαρό Παλαιστίνιο γιατρό, που κάνει την ειδικότητά του στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Η συμμετοχή στην ομάδα της Α’ Παθολογικής Κλινικής αποτελεί μία ευτυχή συγκυρία, σύμφωνα με τον διευθυντή, γιατρό παθολόγο, Μιχάλη Μεϊκόπουλο.

Ο ίδιος άλλωστε πριν από δύο μέρες έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media για τον νεαρό γιατρό. Μόλις είχαν τελειώσει μία δύσκολη εφημερία οι δύο τους και ο κ. Μεϊκόπουλος ήθελε να τον «ευχαριστήσει», μιλώντας για εκείνον.

«Την Παλαιστίνη πάντοτε την αγαπούσα για την ιστορία της και τον αγώνα του λαού της να δημιουργήσει αυτόνομο κυρίαρχο κράτος. Την αγαπώ ακόμη πιο πολύ και για έναν γιατρό που ειδικεύεται στο τμήμα μας τον Καΐς Μούσα και έχει τα χαρακτηριστικά του παλαιστινιακού λαού. Εργατικός, διαβασμένος, ανθρωπιστής, αλληλέγγυος, λειτουργός γιατρός, με αξίες. Επίσης αγαπά την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του. Είμαι χριστιανός, είναι μουσουλμάνος, όμως ταμάμ.

Καΐς καλή σταδιοδρομία», έγραψε ο γνωστός γιατρός από τη Νέα Ιωνία και από κάτω εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου με σχόλιά τους εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους.

Ο νεαρός Παλαιστίνιος γιατρός αποφοίτησε το 2017 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αποφάσισε να κάνει ειδικότητα στην Παθολογία στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Σύντομα θα την έχει ολοκληρώσει.

Οι γιατροί στην Παθολογική Κλινική ελπίζουν ότι μπορεί να παραμείνει. Το εύχονται δηλαδή, διότι πρόκειται για έναν καταρτισμένο επιστήμονα που σέβεται τον ασθενή και με τις γνώσεις του θα βοηθήσει, όπως λένε.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου