ΤΟΠΙΚΑ

Οι προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε πρώτο πλάνο

οι-προγραμματικές-θέσεις-του-πασοκ-σε-956644

Συνάντηση με φορείς και συλλόγους είχε ο Ν. Μήλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου

Τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, την ανάπτυξη και τον τουρισμό παρουσίασε σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στον Βόλο, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Νίκος Μήλης, που βρέθηκε στην πόλη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης Ανδρουλάκη στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μήλης επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για «κρυφή ατζέντα» στα θέματα της οικονομίας και της φορολογίας, ενώ απέδωσε τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με αφορμή αμφίσημες δηλώσεις στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη για τη φορολογία μερισμάτων στα «πανελλαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερμεγεθύνουν ακόμη και “λεκτικά λάθη” που γίνονται από υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να πληγεί το κόμμα».

Ο κ. Μήλης άκουσε τα αιτήματα των εκπροσώπων των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που κατέθεσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα προτάσεων που «απαντά» στα προβλήματα των πολιτών.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το ΕΚΒ, το ΤΕΕ, τον Δικηγορικό και τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, τον Σύλλογο Φοροτεχνικών, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Θεσσαλίας, τον Σύνδεσμο TAΞΙ Βόλου,κλ την Ενωση Πολυτέκνων και τον Σύλλογο Τριτέκνων, την Ενωση Καταναλωτών Βόλου κ.α..

Επίσης συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Άσπα Γοσποδίνη, Απόστολος Καναβός, Μαρία Ούτα, Σάκης Σκρίμπας και Δημήτρης Τσιμπανάκος, ενώ επίσης παρούσα ήταν η Τζούλια Τσαλίκη, αναπληρώτρια Τομεάρχης Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τη συνάντηση με τους φορείς ακολούθησε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου