ΤΟΠΙΚΑ

Αθωώθηκαν τρία άτομα για υπεξαίρεση 1,5 εκατ. ευρώ

αθωώθηκαν-τρία-άτομα-για-υπεξαίρεση-15-956625

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τρεις κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση ποσού που άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση αφορούσε δήθεν υπεξαίρεση ποσού από δύο μετόχους και μια υπάλληλο ενός γνωστού ξενοδοχείου της Σκιάθου, οι οποίοι μηνύθηκαν από έταιρο μέτοχο, στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκεται πλέον η ξενοδοχειακή μονάδα.

Οι δύο πρώην μέτοχοι του ξενοδοχείου κατηγορήθηκαν για υπεξαίρεση και η υπάλληλος για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση, αλλά ο μηνυτής δεν υποστήριξε καν στο δικαστήριο τη μήνυσή του με την παρουσία του.

Η αθωωτική απόφαση αφορούσε υπόθεση γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Σκιάθου και οι τρεις εμπλεκόμενοι κατηγορήθηκαν ύστερα από μήνυση μετόχου της ανώνυμης εταιρείας ότι είχαν αφαιρέσει από το ταμείο ποσό περίπου 1,5 εκατ. μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου δύο ετών. Υποτίθεται ότι γινόταν υπεξαίρεση από τα χρήματα που κατέβαλαν οι tour operator. Το Δικαστήριο ύστερα από πολύωρη διαδικασία έκρινε τους κατηγορούμενους ομόφωνα αθώους, με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, καθώς δεν αποδείχθηκε υπεξαίρεση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου