ΤΟΠΙΚΑ

Η Ενωση Προσωπικού Τσιμέντων επιβραβεύει τη γνώση και τη μόρφωση

η-ενωση-προσωπικού-τσιμέντων-επιβραβ-955810

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά εργαζομένων στο εργοστάσιο «Όλυμπος» στην Αγριά

Η Ενωση Προσωπικού Τσιμέντων βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών και των οικογενειών τους, έχοντας θέσει ως στόχο να επιβραβεύει κάθε φορά την προσπάθεια, αλλά και τη διάκριση στο πεδίο της γνώσης και της μόρφωσης.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του σωματείου επέλεξε την ημέρα έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων για να βραβεύσει τους επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά εργαζομένων στο εργοστάσιο «Όλυμπος» στην Αγριά.

Τους νεοεισαχθέντες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 βράβευσαν στα γραφεία της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου οι κκ Παπαδημόπουλος Αθανάσιος Πρόεδρος ΕΚΒ και Βασίλειου Δημήτριος Γεν. Γραμματέας ΕΚΒ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ζυγούρης Νίκος συνεχάρη και ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή ζωή και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά των συναδέλφων και με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι στον δρόμο της γνώσης και της μόρφωσης» και πως θα πρέπει όλοι οι μαθητές να αντιμετωπίσουν αυτή την εμπειρία «με αισιοδοξία, ψυχραιμία και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει και να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου