ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύονται μαθητές που διακρίθηκαν στα μαθηματικά

βραβεύονται-μαθητές-που-διακρίθηκαν-953462

Εκδήλωση για τη βράβευση των 466 μαθητών της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στον 17ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι», διοργανώνει το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η τελετή απονομής των αριστείων, βραβείων και επαίνων των επιτυχόντων μαθητών θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 19.30, στον προαύλιο χώρο του 14ου Δημοτικού Σχολείου.

Σημειώνεται ότι από το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα διοργανωθεί το 11ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο από τη Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00μ.μ., στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μεταμορφώσεως-Γ. Δήμου) για μαθητές της ε΄και στ΄ δημοτικού. Στο Θερινό Σχολείο, εκτός από τα μαθήματα Μαθηματικών θα υλοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο και παράλληλα εργαστήρια σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, τη Σκακιστική Ενωση και άλλους φορείς της πόλης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην αίτηση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ-Μαγνησίας: eme-mag.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου