ΤΟΠΙΚΑ

Δράση ενημέρωσης για την αρτηριακή υπέρταση στην ΤΟΜΥ Αγριάς

δράση-ενημέρωσης-για-την-αρτηριακή-υπ-952401

Σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την Αρτηριακή Υπέρταση στην Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Αγριάς σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου στις 24 Μαΐου 2023.

Οι επαγγελματίες Υγείας της ΤΟΜΥ Αγριάς μαζί με τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου ενημέρωσαν του δημότες για τους παράγοντες επικινδυνότητας εμφάνισης αυξημένης αρτηριακής πίεσης , την πρόληψη και ορθή διαχείριση της νόσου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και καταγραφή των τιμών.

Ιδιαίτερης σημασίας, ήταν η ενημέρωση από τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου στους δημότες της Αγριάς, για τη διαδικασία της δωρεάν διάθεσης φαρμάκων, ορθοπεδικών ειδών, ιατρικών συσκευών καθώς και παραφαρμάκων και υγειονομικού υλικού από το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Βόλου με σκοπό να καλυφθούν οι διαρκείς ανάγκες συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες, κοινωνικά και οικονομικά, πληθυσμιακές ομάδες.

Θερμές ευχαριστίες από τους επαγγελματίες υγείας της ΤΟΜΥ Αγριάς, στα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου για την πραγματοποίηση της δράσης στο πλαίσιο της συνεργασίας των κοινωνικών δομών του Δήμου Βόλου με σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου