ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Τσιμπανάκος: «Στόχος η έδρα στη Μαγνησία στις εκλογές του Ιουνίου»

δ-τσιμπανάκος-στόχος-η-έδρα-στη-μαγνη-952137

Στόχος του ΠΑΣΟΚ παραμένει η κατάκτηση βουλευτικής έδρας στον νομό στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσιμπανάκος αναφέρει:

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, μία προς μία, έναν προς έναν, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης για το συλλογικό αγώνα που δώσαμε. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα αποτελεί την αφετηρία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Ιούνη και καθιστά τις προσδοκίες όλων ακόμη μεγαλύτερες με στόχο την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της παράταξης μετά από έντεκα χρόνια.

Το ΠΑΣΟΚ χτίζει τον προοδευτικό χώρο σε ισχυρά θεμέλια με το διψήφιο ποσοστό της 21ης Μαΐου να είναι μια τεράστια ευθύνη για όλους. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πείσουμε τους προοδευτικούς πολίτες ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη σοβαρή εναλλακτική πρόταση απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία και έναν αλαζόνα Κυριάκο Μητσοτάκη, τα χέρια του οποίου έλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εφαρμόσει το σκληρό πρόγραμμα της ΝΔ. Στόχος μας πια είναι να γίνουμε η κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης στη χώρα με το ρεαλιστικό μας πρόγραμμα στην πρώτη γραμμή. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου