ΤΟΠΙΚΑ

Το επιτυχημένο Canteen Festival ταξιδεύει στον Βόλο

το-επιτυχημένο-canteen-festival-ταξιδεύει-στον-βόλ-951185

Η αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Κοινωνία και Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο «Thessaloniki Brand» διοργανώνει το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival με τη συμμετοχή καντινών, μικροπωλητών, μικροπαραγωγών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών στον Βόλο με διάρκεια πέντε, ημέρες, από 26 Μαϊου έως 30 Μαϊου, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Ωρες λειτουργίας:

Παρασκευή 26 Μαΐου 17:00 – 00:00

Σάββατο 27 Μαΐου 12.00 – 00.00

Κυριακή 28 Μαΐου 12.00 – 00.00

Δευτέρα 29 Μαΐου 17.00 – 00.00

Τρίτη 30 Μαΐου 17.00 – 00.00

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον νομό. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει πλήθος από δρώμενα: ψυχαγωγικά παιχνίδια, καλλιτέχνες του δρόμου και δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς φίλους. Μουσικά σχήματα θα εκτοξεύσουν τη διασκέδαση, ενώ πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολές χορού θα συμπληρώσουν αρμονικά την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν φορείς, όπως ο Ερυθρός Σταυρός. Το φεστιβάλ θα έχει κοινωνική διάσταση, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην πανελλήνια κοινωνική δράση αξιοπρέπεια, η οποία θα έχει παρουσία στον χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook: Canteen Festival

Instagram: canteen_festival

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου