ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για εκλογές – Υπόνοια για λαθροχειρία

δήλωση-μαρίνας-χρυσοβελώνη-για-εκλογ-950855

Παρακάτω η δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαϊου:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21 Μαΐου στεναχωρεί βαθιά τον δημοκρατικό, κεντροαριστερό, αριστερό, προοδευτικό, φιλελεύθερο κόσμο, άσχετα με το πως εκφράστηκε στις κάλπες.

Όσες δικαιολογημένες πικρίες και αν υπάρχουν, όσα μεγάλα ή μικρότερα λάθη και αν έγιναν, δεν είναι η ώρα για να καταλογιστούν. Ο κίνδυνος που υπάρχει είναι να εγκατασταθεί στην χώρα μόνιμα, σαν κανονικότητα, μία ιδιοτελής αιρετή απολυταρχία, που θα αποτελεί επικοινωνιακό υποκατάστατο της αληθινής, συμμετοχικής δημοκρατίας ευρωπαϊκού τύπου που πρέπει να έχουμε και που χρειαζόμαστε για τα παιδιά μας.

Όσες και όσοι πολιτευόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα και γι’ αυτό έχουμε διπλό καθήκον:
α) να διορθώσουμε ταχύτατα την πορεία μας, αλλά να ελέγξουμε και το ενδεχόμενο λαθροχειριών,
β) να νικήσουμε το ακροδεξιό, διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο κατεστημένο που τώρα έχει την ευκαιρία να επεκταθεί πιο επικίνδυνο.

Έχουμε την ευθύνη άμεσα να εκπροσωπήσουμε ξανά την ελπίδα, αλλά με περισσότερη συνέπεια, με περισσότερη δύναμη, με περισσότερη στοχοπροσήλωση, με πολύ περισσότερη σαφήνεια.

Εδώ, τώρα, στα δύσκολα, όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να σταθούμε όλες και όλοι μαζί και να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τις συμπατριώτισσες και συμπατριώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ τις συνεργάτιδες και συνεργάτες που κόπιασαν μαζί μου σ’ έναν διάφανο και τίμιο αγώνα. Ευχαριστώ τα μέλη της οικογένειας μου που με στηρίζουν πάντα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου