ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρικό το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ για τη γαλάζια κυριαρχία

πανηγυρικό-το-κλίμα-στο-εκλογικό-κέντ-950611

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο. Από την ώρα που δημοσιοποιήθηκαν τα exit poll άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στην οδό Αργοναυτών με Κ. Καρτάλη.

Οι φίλοι του κόμματος πανηγύριζαν για την εκλογική επικράτηση της γαλάζιας παράταξης, αν και οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι δεν περίμεναν να είναι τελικά τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Με ελληνικές σημαίες, αλλά και σημαίες της ΝΔ οι οπαδοί του κόμματος περίμεναν από τις τηλεοράσεις τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόλις τον άκουσαν άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα υπέρ του.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του, υπογραμμίζοντας κυρίως το εύρος της διαφοράς, αφού η ΝΔ κατέκτησε μία «ιστορική νίκη», όπως είπε. «Πρόκειται για μία συντριπτική διαφορά από το δεύτερο κόμμα, που συνιστά καθαρή εντολή.

Ο κόσμος αναγνώρισε και επιδοκίμασε το κυβερνητικό έργο, πείστηκε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα στη χώρα και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα της κάλπης σε τοπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο. Με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η χώρα θα πάει ακόμη καλύτερα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθορίσει τα επόμενα βήματά μας. Εμείς συνεχίζουμε και για τις δεύτερες εκλογές ενωμένοι. Θα δώσουμε τη μάχη και είμαστε βέβαιοι ότι για μία ακόμη φορά η κάλπη θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία των προγραμματικών μας θέσεων», ανέφερε ο κ. Αθανασάκης, δίνοντας το πρώτο στίγμα των επόμενων κινήσεων, τις οποίες φυσικά θα καθορίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες μέρες, μόλις λάβει τη διερευνητική εντολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου