ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας: «Φτάσαμε στη τελική ευθεία – 21 Μαΐου Απόφαση Αλλαγής και στη Μαγνησία»

πασοκ-μαγνησίας-φτάσαμε-στη-τελική-ε-949102

Με τηνκεντρική προεκλογική συγκέντρωση και τη πολιτική ομιλία για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής από τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο, ολοκληρώνεται σχεδόν ένας πρώτος κύκλος που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου με την Εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο Συνέδριο αλλά και την Εκλογή Τοπικών Οργανώσεων και Νομαρχιακής Επιτροπής στη διαδικασία που έγινε.

Τον Ανδρέα Σπυρόπουλο προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νίκος Πολίτης και μετέπειτα χαιρετισμό έκαναν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές.

Απομένουν κάποιες ακόμα δράσεις σε Πήλιο, Βόλο και Σποράδες μέχρι την Κυριακή των εκλογών. Η παρουσία εκατοντάδων δημοκρατών κομίζει ελπίδα για ένα ισχυρό αποτέλεσμα.

Το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αναφέρει:

«Τον τελευταίο χρόνο, έχουν γίνει σε όλη τη Μαγνησία χιλιάδες επαφές με πολίτες, με φορείς του τόπου, με παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας. Έχουν γίνει εκατοντάδες δημόσιες παρεμβάσεις που προάγουν τις θέσεις της παράταξης και τις απόψεις για θέματα του Νομού, πάντα στον άξονα των αρχών και αξιών του Κινήματος.

Τώρα έφτασε η ώρα για να δοθεί η τελική μάχη των εκλογών. Στη μάχη αυτή κρίνεται η διακυβέρνηση της χώρας και η εκπροσώπηση του τόπου μας. Πέρασαν 14 χρόνια από όταν το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε τελευταία φορά Βουλευτή και 11 χρόνια από όταν σταμάτησε να εκπροσωπείται η Μαγνησία από το Κίνημά μας, κοινοβουλευτικά. Τα χρόνια αυτά, ειδικά τα τελευταία 8,5, υπήρχε σχεδόν μονόπλευρη εκπροσώπηση αρχικά από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έπειτα από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άραγε τι άλλαξαν όλοι αυτοί; Απολύτως τίποτα.

Είναι η εποχή ΠΑΣΟΚ που άφησε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στον Νομό, ενώ ότι έγινε πρόσφατα είχε δρομολογηθεί από τις περιόδους ΠΑΣΟΚ. Τι νέο έφεραν; Στασιμότητα και Υποβάθμιση σε όλα τα μέτωπα. Οι εκπρόσωποι από τη Ν.Δ. παρουσιάζουν ως έργο τους τη διαμεσολάβησή τους για χορηγίες φορέων και αλληλοσπαράσσονται με δημοσιεύματα που μας γυρίζουν στη προδικτατορική εποχή, του μετεμφυλιακού κράτους της δεξιάς, με δήθεν προώθηση τοπικών ζητημάτων “κατόπιν ενεργειών τους”. Οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποτίμησαν τους δημοκρατικούς θεσμούς, καβαλώντας ένα κύμα αγανακτισμένης οργής, δικαιολογημένης σε ένα βαθμό, για να υπερφορολογήσουν τελικά μια από τις σημαντικότερες επαγγελματικές ομάδες για τη Μαγνησία, τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, αγρότες-κτηνοτρόφους-αλιείς-μελισσοκόμους. Είτε οι μεν, είτε οι δε ενδιαφέρονται μόνο για τη διατήρηση της καρέκλας της εξουσίας τους.

Έχει έρθει η ώρα για μια Ισχυρή Απόφαση Αλλαγής. Για εκλογή Βουλευτή στη Μαγνησία, Για Αλλαγή στους συσχετισμούς της χώρας. Συμμετέχουμε όλοι διασφαλίζοντας το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, με παρουσία σε κάθε εκλογικό κέντρο, σε κάθε εκλογικό τμήμα. Γινόμαστε αντιπρόσωποι της Αλλαγής.

Κυριακή βάζουμε ξανά τη Κοινωνία της Μαγνησίας στο Προσκήνιο, με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου