ΤΟΠΙΚΑ

Στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

στο-1ο-πειραματικό-γυμνάσιο-νέας-ιωνία-949030

Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», κος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, εν συνεχεία των ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία του Νομού.

Ο κος Ζιγγιρίδης, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του σχολείου, κα Χατζηδημητρίου Ελένη, στο πλαίσιο της πολυετούς και καλής συνεργασίας του σχολείου με την «Πρόταση Ζωής», καθώς και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κο Μπασδάνη Κωνσταντίνο, προκειμένου να συζητήσουν για τα προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Πρόληψης σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ έγινε αναφορά και στη διαδραστική ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν στελέχη της «Πρότασης Ζωής» με τους μαθητές της Α΄ τάξης για «Διαχείριση θυμού στην εφηβεία».

Ο Πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», υποσχέθηκε ότι το Κέντρο Πρόληψης με τα πολύπειρα στελέχη του θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, προκειμένου να τους υποστηρίξει και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των εκάστοτε δυσκολιών που πιθανώς αντιμετωπίσουν και πάντα στο πλαίσιο του γνωστικού αντικειμένου του Κέντρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου