ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία ΚΚΕ στην ΕΒΟΛ

περιοδεία-κκε-στην-εβολ-948892

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τους υποψήφιους βουλευτές Μαγνησίας Μεταξά Βασίλη και Τζιουμάκη Δημήτρη και τον Στεργίου Κώστα, μέλος της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Στέφανο Διακομή, μέλη του Δ.Σ. και ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Στην ομιλία του ο Βασίλης Μεταξάς τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μαζική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή στον αγροτοδιατροφικό τομέα, με τη στήριξη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, σε βάρος των κτηνοτρόφων, αλλά και όλου του λαού.

Η κοινή στρατηγική των κομμάτων αυτών, καθώς και των δορυφόρων τους που πίνουν νερό στον καταστροφικό για το λαό δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, της στήριξης των στρατηγικών της Ε.Ε., της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, θα αποτελέσει και το σχέδιο της επόμενης κυβέρνησης, ανεξάρτητα από τη σύνθεσή της.

Μόνο με ισχυρό το ΚΚΕ, στις κάλπες της 21η Μάη, θα μπορέσει να αναχαιτιστεί αυτή η πορεία, να ενισχυθούν οι αγώνες, που είναι και η μόνη ελπίδα για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση.

Το έγκλημα στα Τέμπη, ανέδειξε ότι η συσσώρευση αντιλαϊκών μέτρων σε κάθε τομέα της ζωής του λαού, από όλες τις κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια – και τις έχουμε δει όλες – θα εκδηλώνεται πλέον με οξυμένο και δραματικό τρόπο.

Το κοινό σχέδιο της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – γιατί περί κοινού σχεδίου πρόκειται – αφορά τη στήριξη των προαπαιτούμενων για το Ταμείο Ανάκαμψης που κατευθύνεται στους μεγάλους ομίλους, την Πράσινη Μετάβαση, την Ενεργειακή Φτώχεια, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον εργασιακό μεσαίωνα κ.ο.κ. θα κριθεί στις εκλογές της 21η Μάη.

Το σύστημα, θα μετρήσει την λαϊκή αποδοχή και στήριξη σε αυτό το σχέδιο ή την απόκρουσή του. Θα μετρήσει τη στάση του λαού. Για αυτό το δίλημμα στις εκλογές είναι ισχυρός λαός με ισχυρό το ΚΚΕ ή ισχυρή αντιλαϊκή κυβέρνηση με όποια σύνθεση. Η μόνη αντισυστημική ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου