ΤΟΠΙΚΑ

Μετ’ εμποδίων οι ασφαλτοστρώσεις

μετ-εμποδίων-οι-ασφαλτοστρώσεις-948400

Ιδιοκτήτες οχημάτων δεν συμμορφώνονται στις απαγορεύσεις δυσκολεύοντας τις εργασίες των συνεργείων – Viral το αποτέλεσμα σε δρόμο στο Αλιβέρι

Μετ’ εμποδίων εξελίσσονται οι ασφαλτοστρώσεις στη Ν. Ιωνία, όπως καταδεικνύεται μέσα από φωτογραφία που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιοκτήτες οχημάτων δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις, αφήνουν τα αυτοκίνητά τους παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου και συνεργεία, τα οποία δουλεύουν βάσει προγραμματισμού, προχωρούν σε έκτακτες… λύσεις.

Η φωτογραφία αφορά στην ασφαλτόστρωση δρόμου στη συμβολή των οδών Προποντίδος και Μικράς Ασίας στη Ν. Ιωνία. Όπως φαίνεται, ο δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί σε όλο το μήκος και πλάτος του, πλην του σημείου που είναι παρκαρισμένο το συγκεκριμένο όχημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και στην οδό Βασσάνη. Μηχανήματα αναγκάστηκαν να παρακάμψουν τα σημεία με τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα για να μην αναβάλλουν τις εργασίες σε ολόκληρο τον δρόμο και να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες για να κλείσουν τις «φόλες». Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και για την περίπτωση του συγκεκριμένου δρόμου. Το συνεργείο θα επιστρέψει για να… συμπληρώσει την άσφαλτο, ωστόσο το περιστατικό έρχεται να καταδείξει την έλλειψη συνεργασίας δημοτών για την υλοποίηση έργων.

Πριν τις εργασίες, συνεργεία φροντίζουν να αναρτούν απαγορευτικές κορδέλες και σημειώματα για την ημερομηνία των εργασιών, προκειμένου οι δρόμοι να είναι «καθαροί» από σταθμευμένα οχήματα. Ωστόσο δεν συμμορφώνονται όλοι με τις υποδείξεις ή κάποιοι… ξεχνιούνται.

Αντίστοιχα παραδείγματα μη συμμόρφωσης ιδιοκτητών οχημάτων, υπάρχουν καθημερινά ακόμη και για εργασίες κλαδεμάτων.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου