ΤΟΠΙΚΑ

Σπυρόπουλος από Βόλο: «Κερδίζουμε τουλάχιστον μία έδρα»

σπυρόπουλος-από-βόλο-κερδίζουμε-του-948301

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον Βόλο

Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τουλάχιστον μία έδρα στον νομό Μαγνησίας και θα «επιστρέψει» στα βουλευτικά έδρανα μετά από 11 χρόνια εξέφρασε από τον Βόλο ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, που χθες μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον πεζόδρομο, μπροστά από την Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση υποδέχτηκαν τον κ. Σπυρόπουλο με συνθήματα και τραγούδια του ΠΑΣΟΚ,.

Λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε πως «όλος αυτός ο κόσμος ο προοδευτικός, ο δημοκρατικός, που συναντούμε κάθε μέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα μας δίνει τεράστια δύναμη για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Να γίνει πλέον το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων με τη στήριξη του ελληνικού λαού. Εχουμε καταθέσει τα 12 σημεία του προγράμματός μας, τις βασικές προτεραιότητες για να σχηματιστεί κυβέρνηση, να υπάρχει μια σταθερότητα αλλά κυρίως να υπάρχει μεγάλη αλλαγή κι ελπίδα για τον ελληνικό λαό».

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι δεν ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών και πως η ατζέντα τους περιλαμβάνει μόνο διλήμματα που δεν αφορούν στην καθημερινότητα του λαού.

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στον πεζόδρομο της οδού Μεταμορφώσεως

«Καλώ όλους τους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν, να υπάρχει μαζική συμμετοχή, ώστε να δώσουμε μια απάντηση στις πολιτικές, που μπορεί να μας οδηγήσουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο και με πρόταση ελπίδας προς τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε σελίδα και να είμαστε η μεγάλη δύναμη αλλαγής», συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Σπυρόπουλος προέβλεψε ότι η κάλπη την Κυριακή θα «δώσει» ένα μεγάλο διψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ, ώστε «να καθίσουμε και να συζητήσουμε με άλλες δυνάμεις την πιθανότητα βάσει των προγραμματικών μας προτεραιοτήτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, που θα δώσει όχι μόνο σταθερότητα, αλλά προοπτική κι αλλαγή».

Ερωτηθείς ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αν ο κ. Ανδρουλάκης θα επιμείνει να θέτει θέμα Μητσοτάκη και Τσίπρα στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας, απάντησε ότι εξίσου οι δύο προαναφερθέντες είχαν την ευκαιρία να κυβερνήσουν τον τόπο, αλλά έκαναν λάθη.

«Σχημάτισαν κυβερνήσεις που είχαν μεγάλη κυβερνητική πλειοψηφία και δεν κατάφεραν να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο. Δημιούργησαν νέα προβλήματα, βάρη και αδιέξοδα, ενώ παράλληλα δεν έχουν κουλτούρα συνεργασίας στη βάση μίας κυβέρνηση όπως εμείς την οραματιζόμαστε. Εμείς ζητάμε την ενίσχυση του ελληνικού λαού με ένα μεγάλο ποσοστό να συμφωνήσουμε προγραμματικά στο πλαίσιο που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση και στη συνέχεια θα συζητήσουμε και τα πρόσωπα κοινής αποδοχής. Ο λαός γνωρίζει ποιοι είναι οι αρχηγοί των κομμάτων κι εν δυνάμει πρωθυπουργοί. Αν ο κάθε ένας από αυτούς έχει την απόλυτη πλειοψηφία μπορεί να δημιουργήσει κυβέρνηση, αν δεν έχει πλειοψηφία και πρέπει να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας ιδιαίτερα με συμμέτοχή του ΠΑΣΟΚ, τότε το ΠΑΣΟΚ και οι πολίτες που θα το στηρίξουν έχουν την άποψη και ποιοι πρέπει να είναι αυτοί που θα είναι σε θέσεις εξουσίας», προσδιόρισε τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου