ΤΟΠΙΚΑ

Μαζική συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

μαζική-συμμετοχή-στην-ημέρα-καριέρας-948040

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Καριέρας 2023 στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 300 φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας Καθηγητής Ιωάννης Στεφανίδης, η Πρόεδρος του Τμήματος Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιωάννα Παπαθανασίου και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημέρας Καριέρας Καθηγήτρια Μαρία Μαλλιαρού, η οποία εν συνεχεία μετέφερε το μήνυμα του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (ICN) για τον φετινό εορτασμό. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, εκ μέρους του Τομέα Φοιτητών του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος ο φοιτητής Ιωάννης Κουρουτζής.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο, πολύς ενθουσιασμός συνόδευε την παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών. Θετικά σχόλια απέσπασε η διάλεξη του κ. Κωνσταντίνου Σκαμπαρδώνη σχετικά με τον ρόλο του Νοσηλευτή σε Τμήματα Κλινικών Μελετών, αλλά και οι παρουσιάσεις των συμμετεχουσών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Τέλος, διοργανώθηκε ένα εξαιρετικό workshop με τίτλο “Hack your path to success: CV tips” σχετικά με την προετοιμασία των φοιτητών σε θέματα συγγραφής βιογραφικού σημειώματος με ομιλήτρια την Επίκουρη Καθηγήτρια Ερασμία Ρούκα.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατέβαλλε για ακόμη μια φορά τα μέγιστα για ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα που έδωσε στους φοιτητές την μοναδική ευκαιρία να αναζητήσουν από νωρίς τις διεξόδους εργασίας μετά τη λήψη του πτυχίου τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου