ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: «Ευχές από τον Μητσοτάκη, δεσμεύσεις από τον Τσίπρα για τη Μαγνησία»

συριζα-μαγνησίας-ευχές-από-τον-μητσο-947602

Ανακοίνωση για τις πρόσφατες επισκέψεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Η μάχη των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών θα κρίνει το μέλλον της χώρας και θα καθορίσει την πορεία του νομού Μαγνησίας τα επόμενα χρόνια. Τα μεγάλα εθνικά ζητήματα είναι αυτά που ασκούν καθοριστική επιρροή στις πολιτικές επιλογές των πολιτών. Την ίδια στιγμή, όμως, τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος έχουν σημαντική βαρύτητα, αφού επηρεάζουν σε πολλούς τομείς την καθημερινότητα και τις ζωές όλων μας.

Ο κ. Μητσοτάκης στην πρόσφατη προεκλογική του επίσκεψη στην πόλη του Βόλου, ανέσυρε από το αρχείο του υποσχέσεις του 2019, διανθίζοντας την ομιλία του με αόριστες αναφορές για το καλό της πόλης, ξεχνώντας πως κυβέρνησε για τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, απέφυγε επιμελώς να τοποθετηθεί για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Μαγνησίας όπως η εγκατάσταση του LNG εντός του Παγασητικού, η ανακαίνιση του υπάρχοντος ή η δρομολόγηση της χωροθέτησης νέου δικαστικού μεγάρου, ενώ σχετικά με την τύχη του δημόσιου και κερδοφόρου εμπορικού Λιμένα της πόλης τοποθετήθηκε γενικόλογα σχετικά με την -κενή περιεχομένου- ανάπτυξη που είχε υποσχεθεί και στις προηγούμενες εκλογές.

Για τον Αλέξη Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ οι επιλογές για το μέλλον της Μαγνησίας είναι ξεκάθαρες:

-Κατοχύρωση του δημόσιου συμφέροντος του λιμανιού του Βόλου, του μοναδικού στη χώρα μας μεγάλου και κερδοφόρου εμπορικού λιμένα που έχει μείνει υπό δημόσιο έλεγχο.

-Ενδυνάμωση του δημόσιου νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας, αλλά και των Τοπικών Μονάδων Υγείας, με ενίσχυση και στελέχωσή τους όχι μόνο στην πόλη και στην περιφέρεια της στην στεριά, αλλά και στις νησιωτικές δομές υγείας.

-Καμία εγκατάσταση LNG μέσα στον Παγασητικό.

-Η ενίσχυση του Νοσοκομείου του Βόλου και η στήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την περίοδο 2015-2019, εν μέσω δημοσιονομικών περιορισμών, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια λόγων και έργων για την Αριστερά και αποδεικνύουν πως η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα τερματίσει την υποβάθμιση και απαξίωση της Μαγνησίας.

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στη Μαγνησία θα ανοίξει το δρόμο ώστε από την επομένη των εκλογών ο νομός να γίνει ξανά παράδειγμα ανάπτυξης και προοπτικής για όλη τη χώρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου