ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Τριαντόπουλος: Προεκλογικό σποτ με έργο και όραμα για τη Μαγνησία

χρ-τριαντόπουλος-προεκλογικό-σποτ-με-947372

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, προέβη σε απολογισμό του έργου της Κυβέρνησης, αλλά και του ιδίου, με επίκεντρο τη Μαγνησία, καθώς και στην περιγραφή των στόχων που έχει θέσει η Νέα Δημοκρατία για την περιοχή με ορίζοντα την επόμενη τετραετία. Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σε σχετικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα:

«Σε λίγο ολοκληρώνεται η πρώτη τετραετία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με διαχείριση πολλών κρίσεων, αλλά και με υλοποίηση πολλών μεταρρυθμίσεων. Τέσσερα χρόνια συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Οικονομικών και από τη θέση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό.

Με μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα. Με δράση σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Δίπλα σε κάθε πολίτη. Η προσοχή μου, όμως, δεν έφυγε λεπτό από τον τόπο μου. Είναι γεγονός, ότι η Μαγνησία δεν είχε τη θέση που ανταποκρίνεται στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Υστέρηση τόσο σε σχέση με τις προοπτικές της, όσο και σε σχέση με άλλες περιοχές. Αυτό άλλαξε πριν από τέσσερα χρόνια. Η Μαγνησία βρέθηκε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η Κυβέρνηση έδωσε έμφαση στον τόπο μας. Η υστέρηση αρχίζει να καλύπτεται.

Και θα συνεχιστεί, με τη Μαγνησία να γίνεται ένα διαμετακομιστικό κέντρο με διεθνή εμβέλεια. Αρχίσαμε να το δρομολογούμε. Και στοχεύουμε να ολοκληρωθεί για να έχουμε επενδύσεις, περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερους μισθούς. Και θα το πετύχουμε κατά την δεύτερη τετραετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυναμικά μαζί, θα το πετύχουμε. Με έργο και όραμα για τη Μαγνησία!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου