ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Τσακνής: Συμπόρευση με το ΚΚΕ για το καλό του λαού και την επόμενη μέρα

δ-τσακνής-συμπόρευση-με-το-κκε-για-το-κ-947347

Σε μία πολυπληθή συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου μίλησαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας του ΚΚΕ Διονύσης Τσακνής και Μάκης Παπαδόπουλος και κάλεσαν τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 21 Μαΐου.

«Την ψήφο σας στο ΚΚΕ θα την βρείτε την Δευτέρα στη Βουλή, στους δρόμους, στους αγώνες και δεν θα βρείτε ποτέ μία αλλοιωμένη ψήφο, μία ψήφο που άλλα σου υποσχέθηκε και άλλα πραγματοποίησε στην πορεία», επισήμανε ο Διονύσης Τσακνής, κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην παραλία του Βόλου.

Ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου Επικρατείας ανέφερε πως οι νέοι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να υποστηρίξουν το ΚΚΕ και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. «Το βλέπω, το ακούω, το πιστεύω και θα καταγραφεί με τον καλύτερο τρόπο στις εκλογές που έρχονται και το μήνυμα αυτής της μεγάλης αύξησης της επιρροής του κόμματος το έδωσαν οι φοιτητικές εκλογές με την επικράτηση της ΠΚΣ», συνέχισε.

Ο Διονύσης Τσακνής ζήτησε από τους πολίτες να συμπορευτούν με το ΚΚΕ υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται «να συμφωνούμε σε όλα» για να συμπληρώσει ότι το ΚΚΕ «δεν ζητάει πιστοποιητικά προτέρου έντιμου πολιτικού βίου, αλλά έρχεται, απλώνει το χέρι, λέει τις θέσεις του καθαρά και ξάστερα και λέει, έλα μαζί μας, πάλεψε μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με το λαό ολόκληρο, δες ποια είναι τα οφέλη αυτής της πάλης, τι έχουμε κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Μάκης Παπαδόπουλος με τη σειρά του ανέφερε ότι

«όλη η Ελλάδα στέλνει το πραγματικό μήνυμα των εκλογών και φωτίζεται το πραγματικό ερώτημα του κάθε ψηφοφόρου και κάθε εργαζόμενου. Θα συνεχίσουμε στις ράγες που μας έφερε η άρχουσα τάξη και η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα αλλάκουμε πορεία. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μας συστήνουν να συνεχίσουμε στις ράγες που μας έφεραν ως εδώ και ξέρουμε τη γέννησε αυτή η πολιτική. Ισοπέδωσε ζωές και δικαιώματα . Απέναντι σε αυτή την πολιτική ορθώνεται μόνο το ΚΚΕ», τόνισε.

Μετά πέρας των ομιλιών ακολούθησε εν μέσω συνθημάτων και χειροκροτημάτων η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου