ΤΟΠΙΚΑ

Ασπα Γοσποδίνη: Κρίσιμες οι εκλογές της 21ης Μαΐου

ασπα-γοσποδίνη-κρίσιμες-οι-εκλογές-τη-947304

Κατάμεστη η αίθουσα από σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας

Tην κεντρική πολιτική εκδήλωσή και ομιλία της πραγματοποίησε η καθηγήτρια Ασπα Γοσποδίνη, υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στο ξενοδοχείο Παρκ.

Παρόντες ήταν σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες από τη δημοκρατική παράταξη, όπως ο τ. βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης, καθηγητής στο Παν. Αθηνών (ΕΚΠΑ) ο οποίος προλόγισε την υποψήφια, μίλησε για τη σημασία των προσεχών εκλογών και αναφέρθηκε στη σημαντική ακαδημαϊκή της δραστηριότητα και την πολιτική της διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ..

Προβλήθηκε επίσης μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του τ. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το κοινοβούλιο χρειάζεται εξειδικευμένους επιστήμονες με σημαντική πολιτική διαδρομή, και ευχήθηκε οι πολίτες της Μαγνησίας να εκλέξουν βουλευτή την Ασπα Γοσποδίνη.

Οπως επισημαίνεται από το γραφείο της υποψήφιας, «η αίθουσα ήταν κατάμεστη, και η ατμόσφαιρα ενθουσιώδης. Στην κεντρική ομιλία της, η υποψήφια βουλευτής πρώτον, ανέδειξε την κρισιμότητα των προσεχών εκλογών για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για το μέλλον της χώρας μας και την σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη. Δεύτερον, κατέδειξε τους λόγους της σημερινής απογοήτευσης των πολιτών από τις διακυβερνήσεις τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Και τέλος, παρουσίασε τις κεντρικές προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε βασικούς τομείς, καθώς και το όραμά της για τις δυνατότητες και προοπτικές της Μαγνησίας στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης, ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης. Η ομιλία της καταχειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες».

Παρόντες ήταν οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Πιτσιώρης, Παύλος Μαβίδης, Βασίλης Κοντορίζος, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας ιατρός Μάκης Τσάμης, συνάδελφοι καθηγητές του Παν. Θεσσαλίας από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όπως ο Ομοτ. Καθ. Κώστας Λάμιας και οι Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Δημήτρης Καλέργης, Σωτηρία Τζιβινίκου, καθώς και η Έφη Καρανικόλα και άλλοι διδακτορικοί φοιτητές της Ασπας Γοσποδίνη.

Τέλος, παρόντες ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Χρύσα Τσαγανού και πολλά κορυφαία κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Αναστασίου, υποψήφιος βουλευτής σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και Υποψ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου