ΤΟΠΙΚΑ

Εισαγγελέας για τα πάρτι στον Αναυρο

εισαγγελέας-για-τα-πάρτι-στον-αναυρο-946895

Προκαταρκτική εξέταση για διατάραξη κοινής ησυχίας, υποβάθμιση περιβάλλοντος και ρευματοκλοπή

Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελία του Βόλου για τα φοιτητικά πάρτι στον Αναυρο και δόθηκε εντολή στην Αστυνομία να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που αφορούν την αυτόφωρη διαδικασία, στην επόμενη διοργάνωση, δηλαδή να γίνουν συλλήψεις.

Διατάραξη κοινής ησυχίας, υποβάθμιση περιβάλλοντος και ρευματοκλοπή θα είναι οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν οι συλληφθέντες και οι καταγγελίες στην Εισαγγελία από περιοίκους είναι δεκάδες.

Η πιο πρόσφατη διοργάνωση έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 2.000 παιδιά παρτάρανε, ακούγοντας μουσική στη διαπασών και ο χαμός τελείωσε όταν βγήκε ο ήλιος. Πίσω τους άφησαν χάος με εκατοντάδες κουτιά μπύρας και μπουκάλια, πολλά ακόμη σκουπίδια, αλλά και τους κατοίκους της συνοικιας …άυπνους.

Όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, επέστρεψε, μαζί με τις πρώτες θερινές εξόδους της νεολαίας, το πάρτι – εφιάλτης για κατοίκους της συνοικίας του Αναύρου, αλλά και για τις δημοτικές υπηρεσίες που καλούνται να διαχειριστούν το απόλυτο χάος.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες περιοίκων, όλη η γειτονιά το περασμένο Σάββατο σηκώθηκε στο πόδι όχι μόνο από την ένταση της μουσικής, αλλά και από τις φωνές των νεαρών που συμμετέχουν στο πάρτι και οι οποίοι προκάλεσαν οχλαγωγία ακόμη και κατά την αποχώρησή τους από την περιοχή, νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας.

Το ξημέρωμα έβρισκε το πάρκο του Αναύρου σαν… βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα ολόκληρα κλιμάκια των δημοτικών υπηρεσιών να δίνουν αγώνα επί ώρες κάθε φορά για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να καθαρίσουν τον χώρο μέχρι… το επόμενο πάρτι.

Περίοικοι εξέφραζαν φόβους ότι ο καλοκαιρινός τους εφιάλτης επέστρεψε και ζητούσαν να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποτροπή τέτοιου είδους εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου