ΤΟΠΙΚΑ

«Θέατρον Παράδεισος – Θίασος Αγγέλων – Συνάντηση στο σημείο μηδέν»

θέατρον-παράδεισος-θίασος-αγγέλων-946717

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 15 Μαΐου στον Βόλο το βιβλίο του Παύλου Λιάρου στις 19.000 στο Volos Palace- Αφιέρωμα στον Ορέστη Μακρή και τον Κώστα Χατζηχρήστο

Το βιβλίο του ηθοποιού Παύλου Λιάρου με τίτλο «Θέατρον Παράδεισος- Θίασος Αγγέλων- Συνάντηση στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» θα παρουσιαστεί στον Βόλο σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 18.30, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Ο Ορέστης Μακρής και ο Κώστας Χατζηχρήστος συναντούν τον Παύλο Λιάρο στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ σε μία συνέντευξη- κατάθεση ψυχής.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος,

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Βάσω Κυριαζή και Ηλίας Κουτσερής.

Στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Παύλος Λιάρος για το συγκεκριμένο βιβλίο γράφει: «Οσο είμαστε ζωντανοί ξεχνάμε πόσο εύθραυστοι είμαστε. Ξεχνάμε ότι ζούμε κάτω από τη σκιά του Θανάτου. Ο Καραγάτσης γράφει στον Γιούγκερμαν: “Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος. Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη» κι εγώ για την περίπτωση θα τολμούσα να συμπληρώσω, η μοίρα τέτοιων ανθρώπων δεν είναι η λήθη. Η αγάπη του κόσμου από γενιά σε γενιά τους διατηρεί ζωντανούς στη ζωή μας… στην ψυχή μας. Θα τολμούσα να πω αθάνατους”».

Ο Παύλος Λιάρος τέλειωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Μαθητής στη σχολή, στο πρώτο έτος, συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Γιώργο Φούντα και τη Μάρω Κοντού στην ταινία «Το κάθαρμα». Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε 35 ελληνικές ταινίες. Στο θέατρο έχει συμπρωταγωνιστήσει πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ρένα Βλαχοπούλου, την Μάρω Κοντού, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Νίκο Χατζίσκο, την Τιτίκα Νικηφοράκη καθώς και άλλους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές και έχει σκηνοθετήσει βιντεοταινίες και ντοκιμαντέρ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου