ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο την Τρίτη ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

στον-βόλο-την-τρίτη-ο-ανδρέας-σπυρόπου-946639

Στον Βόλο την Τρίτη ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Την Τρίτη 16 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, με κεντρικό ομιλητή τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, έρχεται ξανά στη Μαγνησία, αυτή τη φορά στον Βόλο για τη κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος, ενώ στη τελευταία επίσκεψή του στον Νομό, είχε κάνει μεγάλη περιοδεία σε Αλμυρό, Βελεστίνο, Στεφανοβίκειο, Ζαγορά και Αργαλαστή.

Κεντρικό ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας είναι η βουλευτική έδρα. «Η Μαγνησία έχει μείνει πολύ πίσω στα 4,5 χρόνια μονόπλευρης σχεδόν κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης επί διακυβέρνησης Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ την ίδια στασιμότητα παρουσιάζει κατά τα 4 χρόνια μονόπλευρης σχεδόν κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί ο κος. Μητσοτάκης να προέβαλε χθες από τον Βόλο ως έργο όλα όσα δρομολογούνται και έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δέκα χρόνια, μπορεί να ανέφερε ως κατόρθωμα ότι πρόλαβε να μην πέσουν τα Κέντρα Υγείας του τόπου μας αλλά πλέον οι πολίτες ξέρουν ότι πρόκειται περί αναξιόπιστου, όπως άλλωστε είναι και ο κος. Τσίπρας. Οι άνθρωποι της Μαγνησίας ξέρουν πότε έγιναν μεγάλα έργα στον Νομό, όπως τα Κέντρα Υγείας στα χωριά μας, τα Ολυμπιακά έργα στη πόλη και γνωρίζουν πόσα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει, ώστε να μην καταδικάζεται η Μαγνησία σε διαρκή υποβάθμιση. Ξέρουν ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί ισχυρό δημόσιο νοσοκομείο, στελεχωμένα Κέντρα Υγείας, έργα που βελτιώνουν τη προοπτική του τόπου.

Στις 16 Μαΐου λοιπόν και ώρα 18:30 μ.μ. στο πεζόδρομο της οδού Μεταμορφώσεως, μεταξύ Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ωδείου Βόλου, καλείται κάθε δημοκράτισσα και κάθε δημοκράτης να δώσει με το ΠΑΣΟΚ τη πρώτη ισχυρή απάντηση στον ελιτισμό και στον λαϊκισμό. Λίγες μέρες μετά, στις 21 του μήνα, σε κάθε σημείο της Μαγνησίας, από την Αλόννησο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, από το Τρίκερι μέχρι το Κεραμίδι και από το Αχίλλειο μέχρι το Περίβλεπτο, παίρνουμε όλοι μαζί Απόφαση Αλλαγής, με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου