ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας: Τοπικός Πυρήνας Νέας Αγχιάλου – Μικροθηβών

πασοκ-μαγνησίας-τοπικός-πυρήνας-νέας-946144

Την αναδιοργάνωση της παράταξης, στο πλαίσιο της αυτό-οργάνωσης, συνεχίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, παράλληλα με την προεκλογική δραστηριότητα.

Το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αναφέρει:

«Η προσπάθεια ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με τις εσωκομματικές εκλογές για Νομαρχιακές Επιτροπές και Τοπικές Οργανώσεις. Ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου και σε συνεργασία με τη Τοπική Οργάνωση Βόλου γίνεται εντατική προσπάθεια οργανωτικής και στελεχιακής αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής».

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση πυρήνα στελεχών που ασχολείται συστηματικά με τη περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ν.Ε. Μαγνησίας και η Τ.Ο. Βόλου ανακοινώνουν τη σύσταση ενός ακόμα πυρήνα για τη περιοχή Νέας Αγχιάλου-Μικροθηβών. Πρόκειται για περιοχές του Δήμου Βόλου που είτε τα πληθυσμιακά είτε τα γεωγραφικά τους χαρακτηριστικά, δημιουργούν τις συνθήκες για τη δημιουργία συντονιστικών οργάνων της παράταξης εντός των ορίων τους.

Τα στελέχη που απαρτίζουν τον πυρήνα Νέας Αγχιάλου – Μικροθηβών είναι κατά αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:

Γεωργακόπουλος Άγγελος – ελεύθερος επαγγελματίας

Δημόπουλος Παύλος – αγρότης, πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Αγχιάλου

Κοντός Θεόδωρος – αγρότης

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας συνεχίζει δυναμικά με κύριο στόχο την 21η Μαΐου να τερματίσει η σχεδόν μονόπλευρη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Νομού. Ζητά από τους πολίτες να πάρουν μια δημιουργική Απόφαση Αλλαγής για τη χώρα και για τον τόπο».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας προετοιμάζεται για την Κεντρική Ομιλία στη πόλη του Βόλου, που θα γίνει παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου