ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού – Κάλεσμα του Χρ. Μπουκώρου

επίσκεψη-του-πρωθυπουργού-κάλεσμα-τ-945699

Κάλεσμα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, προς όλους τους Βολιώτες, να δώσουν δυναμικό παρών στην αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Βόλο.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Αύριο Πέμπτη το απόγευμα, στις 19:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, οι πολίτες της Μαγνησίας υποδέχονται τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε τώρα, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, ότι πρόκειται για τον ηγέτη εκείνον, ο οποίος αντιμετώπισε επιτυχώς πρωτόγνωρες κρίσεις, που όμοιές της, σε τόσο περιορισμένο χρονικό διάστημα, ουδέποτε είχε αντιμετωπίσει η χώρα.

Είναι ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης, που όχι μόνο κράτησε τη χώρα όρθια εν μέσω πολλαπλών κινδύνων, όπως η υβριδική επίθεση στον Έβρο, η μακρά περίοδος έντασης στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά έβαλε και τις στέρεες βάσεις για τον εκσυγχρονισμό του Κράτους και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, αυξήθηκαν οι συντάξεις, καθώς και τρεις φορές ο κατώτατος μισθός μέσα σε μια τετραετία.

Η Ελλάδα έπαψε να είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, η εικόνα της στον κόσμο βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό και ο λόγος της ακούγεται και υπολογίζεται πλέον παντού. Η εθνική μας άμυνα ενισχύθηκε με πρωτόγνωρα έργα και σύγχρονους εξοπλισμούς.

Η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, πετυχαίνοντας ρυθμούς μεγέθυνσης της οικονομίας διπλάσιους από τους ευρωπαϊκούς. Επιπροσθέτως αυξήθηκαν κατά 30% οι εξαγωγές και κατά 30% οι άμεσες ξένες επενδύσεις σε μία τετραετία. Η ανεργία, η μάστιγα των προηγούμενων ετών, από το 17,6% μειώθηκε στο 10,8%.

Εξαιτίας όλων αυτών των επιτευγμάτων, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και συνολικά η παράταξη μπορούν να θέτουν τους στόχους της νέας τετραετίας με τρόπο πειστικό και ξεκάθαρο.

Οι νέοι στόχοι είναι ανθρωποκεντρικοί και συμπυκνώνονται στα εξής:

– γενναία αύξηση μισθών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και αύξηση των συντάξεων

– συνέχιση εκσυγχρονισμού του Κράτους και της ψηφιακής διακυβέρνησης

– αναβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους τους πολίτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αύριο οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες πρέπει να δώσουν βροντερό «παρών» στο Εκθεσιακό Κέντρο και να ακούσουν από κοντά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μπορεί να συνεχίσει να οδηγεί τη χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου