ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη του ΣΕΗ Μαγνησίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Kouvidis – Αδελφοποίηση με ΣΗΕΝΗ

επίσκεψη-του-σεη-μαγνησίας-στις-εγκατ-945612

Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη (από Παρασκευή 5 Μαϊου ως Κυριακή 7 Μαϊου), πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας στις παλαιές και νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας KOUVIDIS στην Τύλισο του νομού Ηρακλείου.

Η πορεία της KOUVIDIS ξεκίνησε το 1979, όταν ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης Εμμανουήλ Κουβίδης αποφάσισε να αφήσει το επάγγελμά του προκειμένου να σχεδιάσει και να παράγει πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα που θα εγγυώνται την απαιτούμενη ασφάλεια στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι την Παρασκευή 5 Μαΐου, μεταφέρθηκαν και ξεναγήθηκαν στις παλιές εγκαταστάσεις της εταιρίας, έναν χώρο ο οποίος έχει μετατραπεί πια σε Μουσείο. Ακολούθησε ξενάγηση στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και καλωσόρισμα με κρητικά εδέσματα.

Στο προγραμματισμένο σεμινάριο, τα μέλη του ΣΕΗΜ ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρίας για τις εξελίξεις στην τεχνολογία των πλαστικών, τις νέες σειρές προϊόντων καθώς και για τους νέους σωλήνες SUPERFLEX PLUS & DUROFLEX PLUS με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, πρωτόγνωρα για την ελληνική αγορά.

Η ημέρα έκλεισε με μία μεγάλη γιορτή όπου ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (ΣΕΗΜ), σε κλίμα συγκίνησης, επισημοποίησαν τους δεσμούς εκτίμησης, αγάπης και συνεργασίας, προχωρώντας στην ¨αδελφοποίηση¨ των Συνδέσμων, που επισφραγίστηκε με ανταλλαγή δώρων και αυθεντικό κρητικό γλέντι πλούσιο σε γεύσεις, αρώματα και μουσικές.

Το Σάββατο 6 Μαΐου, και ακολουθώντας το πρόγραμμα ξενάγησης της εταιρίας KOUVIDIS, ο ΣΕΗ Μαγνησίας επισκέφθηκε το ¨ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ¨, ένα καταφύγιο Κρητικής Παράδοσης στο Kρανιώτικο Aόρι, στον Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 848 μέτρων. Εκεί γεύτηκαν τοπικές νοστιμιές και απόλαυσαν την άγρια φύση μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις.

Την Κυριακή 7 Μαΐου η μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση από τον κ. Βιολάκη Στυλιανό, πρόεδρο του ΣΗΕΝΗ. Τα μέλη του ΣΕΗΜ περιηγήθηκαν στο βενετικό λιμάνι, στα ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα της πόλης του Ηρακλείου και τέλος επισκέφθηκαν τα γραφεία του συνδέσμου, όπου τους παρατέθηκε αποχαιρετιστήριο γεύμα με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου