ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε το… πάρτι -εφιάλτης στον Αναυρο

επέστρεψε-το-πάρτι-εφιάλτης-στον-αν-945329

Ορδές νεαρών διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο θεατράκι του Αναύρου και άφησαν πίσω τους εικόνες ντροπής

Επέστρεψε, μαζί με τις πρώτες θερινές εξόδους της νεολαίας, το πάρτι – εφιάλτης για κατοίκους της συνοικίας του Αναύρου αλλά και για τις δημοτικές υπηρεσίες που καλούνται να διαχειριστούν το απόλυτο χάος.

Από τις 12 τα μεσάνυκτα του Σαββάτου έως τις 6:30 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες νέοι και νέες πάρταραν, παίζοντας μουσική στη διαπασών, πίνοντας ποτά και μπύρες και αφήνοντας πίσω τους φεύγοντας εικόνες ντροπής και τους κατοίκους της συνοικίας… άυπνους.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες περιοίκων, πρόκειται για το πρώτο πάρτι της σεζόν. Εκατοντάδες νέοι άρχισαν να καταφθάνουν με τα πόδια και με μηχανάκια και συγκεντρώθηκαν στο θεατράκι του Αναύρου, φέρνοντας μαζί τους κουτιά με μπύρες, μπουκάλια, φαγητά και ηχεία που έστησαν στον χώρο, παίζοντας μουσική στη διαπασών και προκαλώντας απίστευτη φασαρία.

Ολη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι όχι μόνο από την ένταση της μουσικής, αλλά και από τις φωνές των νεαρών που συμμετέχουν στο πάρτι και οι οποίοι προκάλεσαν οχλαγωγία ακόμη και κατά την αποχώρησή τους από την περιοχή, νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ο εφιάλτης για τους κατοίκους της συνοικίας του Αναύρου έχει ξεκινήσει ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι. Πέρυσι, για δύο σχεδόν μήνες, μία φορά την εβδομάδα, η συνοικία αναγκαζόταν να ξενυχτά εξαιτίας του πάρτι – εφιάλτη.

Το πρόβλημα της ηχορύπανσης σε ώρες κοινής ησυχίας, οι κόντρες και οι φθορές, ήταν κατά το περσινό καλοκαίρι μόνο το ένα σκέλος. Το ξημέρωμα έβρισκε το πάρκο του Αναύρου σαν… βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα ολόκληρα κλιμάκια των δημοτικών υπηρεσιών να δίνουν αγώνα επί ώρες κάθε φορά για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να καθαρίσουν τον χώρο μέχρι… το επόμενο πάρτι.

Περίοικοι φοβούνται ότι ο καλοκαιρινός τους εφιάλτης επέστρεψε και ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποτροπή τέτοιου είδους εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου