ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βόλου πραγματοποίησε ο Χρήστος Μπουκώρος

επίσκεψη-στο-νοσοκομείο-βόλου-πραγμα-945200

Στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος. Μαζί με τον διοικητή Ιωάννη Ντόκο, τον υποδιοικητή Σταύρο Μπαμπούνη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφθηκε Κλινικές και Τμήματα του Νοσοκομείου και είχε εκτενή διάλογο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Πρώτιστα, όμως, εξήρε το γεγονός ότι στάθηκαν όλοι στην πρώτη γραμμή στη διάρκεια της δύσκολης εποχής της πανδημίας.

Όπως, μεταξύ άλλων, τονίστηκε στη διάρκεια των συζητήσεων, άμεση ήταν η παρέμβαση και του βουλευτή Μαγνησίας για την προώθηση του αιτήματος σχετικά με τη χωροταξική αναδιαμόρφωση ΤΕΠ και Ανάπτυξη του νέου τμήματος Μονάδας Εντατικής Θεραπείας(ΜΕΘ) και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) 2 κλινών προϋπολογισμού 1.944.868,81 € (με ΦΠΑ).

Από την πλευρά του, ακόμη, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου με ανθρώπινο δυναμικό, με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και σχετικά με τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος συνεχάρη τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το διοικητικό προσωπικό και τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, πάντα δίπλα στον πολίτη που τους έχει ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου