ΤΟΠΙΚΑ

«Ενα οικοσύστημα από….σκουπίδια»

ενα-οικοσύστημα-από-σκουπίδια-944973

H Περιβαλλοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνέργεια με τoν Σύλλογο Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον και την Καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών διοργανώνουν Έκθεση upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από….σκουπίδια».

Στόχος της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων, να ενημερώσει σχετικά με έναν τρόπο μείωσής τους, αυτόν της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling) και να ανοίξει έναν διάλογο, εσωτερικό και εξωτερικό, που αφορά τη θέση, στάση και συμπεριφορά του καθένα μας απέναντι στο περιβάλλον. Είναι ο άνθρωπος ισότιμο μέρος του περιβάλλοντος, είναι ανώτερος ή κυρίαρχος ή το περιβάλλον έχει τη δική του αυταξία και οφείλουμε να τη σεβόμαστε;

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στα εγκαίνια της Έκθεσης που θα γίνουν Τετάρτη 24 Μάη στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η έκθεση θα διαρκέσει από 24-31 Μάη και τις ώρες από 11:00-12:30 και 19:00-20:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου