ΤΟΠΙΚΑ

Ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι γυναίκες στον Χρήστο Μπουκώρο

ηχηρή-ψήφο-εμπιστοσύνης-έδωσαν-οι-γυν-944090

Πρωτοφανής σε όγκο προεκλογική εκδήλωση αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες στον Βόλο

Σε μια συναρπαστική συγκέντρωση, που ανάλογη δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ προεκλογικά στον Βόλο, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, υποδέχθηκε στο Volos Palace πολλές εκατοντάδες γυναικών.

Ηταν μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες. Η προσέλευση και συμμετοχή τους ήταν πρωτοφανής. Εκτός από την αίθουσα που γέμισε ασφυκτικά μόνο από ξεχωριστές και δυναμικές γυναικείες παρουσίες, πλήθος ακόμη γυναικών χρειάστηκε να παραμείνει στο λόμπι και τους λοιπούς χώρους στο ισόγειο του ξενοδοχείου, παρακολουθώντας από οθόνη την εκδήλωση.

Οι Βολιώτισσες έδωσαν βροντερό μήνυμα στήριξης στο έργο και τις πρωτοβουλίες της Ν.Δ. και προσωπικά στον Χρήστο Μπουκώρο, δηλώνοντας με τη μαζική τους παρουσία, το δυνατό τους χειροκρότημα, αλλά και τις εγκάρδιες ευχές τους, την αμέριστη εμπιστοσύνη τους και αναγνώριση των αγώνων που δίνει για τα ζητήματα που τις απασχολούν ο βουλευτής Μαγνησίας.

Εμφανώς συγκινημένος ο Χρήστος Μπουκώρος τις ευχαρίστησε μία προς μία ξεχωριστά για τη δύναμη που του έδωσαν σε αυτή την δίχως προηγούμενο συγκέντρωση.

Εκτός από την ανεπανάληπτη συμμετοχή, η ίδια εκδήλωση απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων και για άλλες «πρωτιές». Ηταν διαδραστική, ο λόγος δόθηκε σε όσες αυθόρμητα ήθελαν να τοποθετηθούν, έγινε διάλογος για κρίσιμα ζητήματα, ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις, ενώ οι γυναίκες ψήφισαν σε συγκεκριμένα ερωτήματα που τέθηκαν από τον βουλευτή, καταγράφοντας τις θέσεις τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου