ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στη Σκόπελο: «Εσβησε» στα 30 της η Ειρήνη Μπαλαλά

σοκ-στη-σκόπελο-εσβησε-στα-30-της-η-ειρ-942509

Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της άτυχης κοπέλας που διέμενε στη Θεσσαλονίκη

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Σκοπέλου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ειρήνης Μπαλαλά, που ήταν μόνο 30 χρόνων και καταγόταν από το νησί, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται η οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα διέμενε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Χθες το μεσημέρι έσκασε σαν «βόμβα» στο νησί ότι η 30χρονη «έσβησε» από παθολογικά αίτια. Το νησί είναι συγκλονισμένο, ενώ συντετριμμένοι είναι οι γονείς της και τα δύο της αδέρφια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η άτυχη κοπέλα «έφυγε» τόσο πρόωρα, άδικα και απροσδόκητα, πριν ακόμη προλάβει να δημιουργήσει στη ζωή της.

Το άγγελμα του θανάτου της έχει παγώσει την τοπική κοινωνία. Η θλιβερή είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη.

Η οικογένεια της Ειρήνης Μπαλαλά διατηρεί τη μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία στις Σποράδες και χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης και στα τρία νησιά.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά της σορού της 30χρονης στο νησί και πότε θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου