ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή 23χρονος από τον Βόλο για διακίνηση νοθευμένης κοκαΐνης

στη-φυλακή-23χρονος-από-τον-βόλο-για-δια-942112

Θα έριχνε στην αγορά νοθευμένη κοκαΐνη

Κλονισμένος, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη εμφανίστηκε χθες σε ανακριτή και εισαγγελέα, ένας 23χρονος που συνελήφθη μαζί με την 20χρονη φίλη του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Η 20χρονη αφέθηκε ελεύθερη με 3000 ευρω εγγύηση και περιοριστικούς όρους, ενώ ο 23χρονος για τον οποίο οι ανακριτικές αρχές δεν πείστηκαν ότι είναι μόνο χρήστης, διέταξαν την πρόφυλάκισή του.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στις 28 Απριλίου το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 23χρονος και η μι 20χρονη ο μεν πρώτος για διακίνηση ναρκωτικών και η δεύτερη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού τον ακινητοποίησαν, διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία της 20χρονης φίλης τους όπου ήταν φιλοξενούμενος κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους -58,25- γραμμαρίων,

• 39 φιξάκια με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -32,97- γραμμαρίων,

• 1 ζυγαριά ακριβείας,

• 30 ταμπλέτες άγνωστης χημικής σύνθεσης, κατάλληλες για νόθευση κοκαΐνης,

• 3 κινητά τηλέφωνα και

• το χρηματικό ποσό των -1.710- ευρώ.

Κατασχέθηκε, επίσης, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Η 20χρονη δήλωσε χθες πως δεν κάνει χρήση και πως έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή της για την χρήση ουσιών από τον φίλο της. Ο 23χρονος υποστήριξε πως δεν κάνει διακίνηση αλλά είναι μόνο χρήστης και διατάχθηκαν και για τους δύο τοξικολογικές εξετάσεις. Το ζευγάρι υποστήριξε πως πρώτη φορά είχε στην κατοχή του τόσο μεγάλη ποσότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου