ΤΟΠΙΚΑ

Πάνω από 5.000 κόσμου στο γλέντι του Δήμου Βόλου

πάνω-από-5-000-κόσμου-στο-γλέντι-του-δήμου-β-942098

Εγιναν όλοι μία παρέα και γιόρτασαν τον ερχομό της άνοιξης στην παραλία των Αλυκών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου, στο φετινό πρωτομαγιάτικο γλέντι του Δήμου Βόλου, στην παραλία των Αλυκών, για τον εορτασμό του ερχομού της άνοιξης. Περισσότεροι από 5.000 έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη πλέον γιορτή, με επίσημη προσκεκλημένη την Πίτσα Παπαδοπούλου, ενώ το παρών έδωσε και ο Βασίλης Καρράς, κουμπάρος του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Ολόκληρες οικογένειες και παρέες φίλων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου για παραδοσιακό εορτασμό της πρωτομαγιάς με τον καθιερωμένο οβελία, συνοδευτικά και άφθονο κρασί.

Κατά την άφιξή του στον χώρο, τον κ. Μπέο υποδέχθηκαν με θέρμη πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν, να ανταλλάξουν ευχές για καλό μήνα, ενώ λίγο αργότερα, όταν στην πίστα ανέβηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου, το κέφι απογειώθηκε και όλοι μαζί, σαν μία παρέα, χόρεψαν, τραγούδησαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στο φετινό πρωτομαγιάτικο γλέντι

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή. «Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αλλά όπως πάντα έχουμε προνοήσει ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Σας ευχαριστώ όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και γιορτάσαμε όλοι μαζί παρέα. Καλό μήνα, χρόνια πολλά και του χρόνου με λιγότερα προβλήματα», είπε μεταξύ άλλων, ενώ δίνοντας το σήμα της έναρξης του γλεντιού κάλεσε όλους να γίνουν μία παρέα και να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στο πλευρό του, ο κ. Μπέος είχε τα παιδιά του και τον κουμπάρο του, Βασίλη Καρρά, ο οποίος βρέθηκε στον Βόλο μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του που επίσης συμμετείχαν στο παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο γλέντι.

Πρόκειται πλέον για μία εκδήλωση – θεσμό στην πόλη, που γίνεται στο πλαίσιο των κοινωνικού χαρακτήρα πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου