ΤΟΠΙΚΑ

Ποιοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) στη Μαγνησία

ποιοι-οι-υποψήφιοι-του-κκε-μ-λ-στη-μαγν-940537

Aνακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές στις 21 Μαΐου.

Στον νομό Μαγνησίας υποψήφιοι θα είναι οι Ανδρεάτος Γρηγόρης, Οικονομολόγος – Λογιστής, Βλαχοσταμάτης Μανώλης , Υπάλληλος και Κουτσιμπού Ελένη, Γιατρός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ανήκουν στους αγωνιστές που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν. Πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης. Κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων. Βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου