ΤΟΠΙΚΑ

Με τον Σύλλογο Κτηνιάτρων Μαγνησίας η Εφη Αντωνίου – Χουβαρδά

με-τον-σύλλογο-κτηνιάτρων-μαγνησίας-η-940530

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνιάτρων Μαγνησίας, κ. Παύλο Σταμόπουλο, τον κ. Γιώργο-Θεόφιλο Γάτο, Αντιπρόεδρο και τον κ. Λευτέρη Χριστόπουλο Γραμματέα, συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου – Χουβαρδά και συζήτησαν για τα κτηνιατρικά θέματα που απασχολούν τόσο τη Μαγνησία όσο και για το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία τους.

Ο κ. Σταμόπουλος και τα μέλη του Προεδρείου ενημέρωσαν την κ. Αντωνίου – Χουβαρδά για τα διαχρονικά αιτήματα του Συλλόγου ήτοι τη Σύσταση του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου δημοσίου δικαίου, τον έλεγχο στη διακίνηση των παραγωγικών φαρμάκων, την αύξηση στη στελέχωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, τη ρύθμιση του πληθυσμού των αδέσποτων μέσα από την ορθολογική διαχείριση του πληθυσμού τους και τη μείωση του ΦΠΑ στην παροχή των υπηρεσιών Κτηνιάτρου.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισήμανε τη σπουδαιότητα του ρόλου του Κτηνιάτρου τόσο ως προς τη στήριξη της κτηνοτροφίας όσο και ως προς την περίθαλψη των ζώων συντροφιάς. Παράλληλα, τόνισε ότι η διακίνηση των κτηνιατρικών φαρμάκων απαιτεί και προϋποθέτει κτηνιατρική συνταγή, ενώ χρειάζεται να ληφθεί μέριμνα για τον έλεγχο της διακίνησης των φαρμάκων στο διαδίκτυο.

Οι κ.κ. Π. Σταμόπουλος, Γ.Θ. Γάτος και Λ. Χριστόπουλος ευχήθηκαν στην υποψήφια Βουλευτή καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα με την ίδια να επισημαίνει ότι η σύσταση Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου ως πρόσωπο δημοσίου δικαίου θα επιλύσει αρκετά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Κτηνίατρος κατά την άσκηση του έργου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου