ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο στις 13 Μαΐου ο Τσίπρας

στον-βόλο-στις-13-μαΐου-ο-τσίπρας-940082

Με ομιλία στην παραλία του Βόλου θα απευθυνθεί στους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Το στίγμα και η στόχευση στην τελική ευθεία

Μία εβδομάδα ακριβώς πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου με τις κάλπες να στήνονται για την εθνική αναμέτρηση στις 21 Μαΐου, θα επισκεφτεί τελικά τον Βόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξης Τσίπρας. Η ημερομηνία «κλείδωσε» χθες επίσημα, με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος να σηκώνουν «μανίκια», προκειμένου να προετοιμάσουν την άφιξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πόλη.

Το ακριβές πρόγραμμα του κ. Τσίπρα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απευθυνθεί στους πολίτες της Μαγνησίας και θα ζητήσει τη στήριξη του κόμματός του σε πολιτική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Μαΐου, στην παραλία του Βόλου.

Το ακριβές σημείο θα υποδειχθεί από τους επιτελείς του, που καταφτάνουν τις επόμενες μέρες στον Βόλο για τις οργανωτικές λεπτομέρειες της συγκέντρωσης.

Επίσης δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αν ο κ. Τσίπρας θα έχει νωρίτερα επαφές με κάποιους παραγωγικούς φορείς, ή η επίσκεψή του θα περιλαμβάνει μόνο την προεκλογική ομιλία.

Η Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Βανέσσα Κατσαρδή τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «σε κάθε περίπτωση είναι τιμητικό για τον νομό που ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τον Βόλο μία εβδομάδα πριν τις κάλπες» και πως «αυτό δείχνει ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκλογική περιφέρεια της Μαγνησίας, από την οποία προσδοκά να υπάρξει μία σημαντική ενίσχυση συγκριτικά με την προηγούμενη φορά», σύμφωνα με την εκπρόσωπο του κόμματος.

Απώτερος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είναι να διευρύνει την εκλογική του απήχηση στη Μαγνησία, αν και το 2019 ήταν στη δεύτερη θέση, έχοντας μόνο ένα πολύ μικρό, οριακό προβάδισμα λίγων ψήφων στον δήμο Βόλου.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Εξάλλου από σήμερα ανοίγει τις πύλες του το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, το οποίο θα λειτουργεί στην οδό Γαλλίας, στον ισόγειο χώρο του ακινήτου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία των βουλευτών και του κόμματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Βασιλειάδη, των υποψήφιων βουλευτών του νομού Μαγνησίας, και κόσμου φυσικά.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου