ΤΟΠΙΚΑ

«Να αρθεί η κατάφωρη αδικία σε βάρος του» ζητούν οι φίλοι του Χαυτούρα

να-αρθεί-η-κατάφωρη-αδικία-σε-βάρος-το-939548

Κάλεσμα μέσω social media σε συγκέντρωση υπέρ Χαυτούρα, από φίλους – υποστηρικτές του

Φίλοι και υποστηρικτές του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Νίκου Χαυτούρα, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ε.Σ.Υ. , με απόφαση του υπουργείου υγείας, μετά την υπόθεση της χορήγησης αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του ΟΣΕ, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, δημιούργησαν ειδική σελίδα στο facebook με την επωνυμία «Οι Φίλοι γιατρού Νίκου Χαυτούρα» και καλούν σήμερα σε συγκέντρωση υποστήριξής του έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που έχει «καρφιτσωθεί» στη σελίδα, επισημαίνονται τα εξής: «Στηρίζουμε όλοι το φίλο μας και γιατρό της καρδιάς μας Νίκο Χαυτούρα. Προσπάθειες φίμωσης του λόγω των αγώνων του στο Νοσοκομείο υπήρξαν πολλές και στο παρελθόν.

Το αποτύπωμα της προσφοράς του όμως ως γιατρός αλλά και ως συνδικαλιστής είναι αδιαμφισβήτητο και οι αγώνες του κατά της διάλυσης του δημόσιου νοσοκομείου και του Ε.Σ.Υ. ήταν καθοριστικοί.

Για αυτούς τους λόγους κυνηγήθηκε πολλές φορές και στο παρελθόν. Ο σημερινός διωγμός και η σπίλωση του ονόματος του πρέπει να σταματήσει

Καλούμε λοιπόν σε συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00, έξω από το χώρο του Γ.Ν. Βόλου όσους στηρίζουν τον γιατρό μας ενάντια σε αυτή την κατάφορη αδικία που επιτελείται εις βάρος του».

Μεταξύ εκείνων που έχουν κάνει tag στη σελίδα συγκαταλέγονται οργανωμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πολίτες από διάφορους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.

Στηρίζουμε όλοι το φίλο μας και γιατρό της καρδιάς μας Νίκο Χαυτούρα.

Προσπάθειες φίμωσης του λόγω των αγώνων του στο Νοσοκομείο υπήρξαν πολλές στο παρελθόν.

Το αποτύπωμα της προσφοράς του όμως ως γιατρός αλλά και ως συνδικαλιστής είναι αδιαμφισβήτητο και οι αγώνες του κατά της διάλυσης του δημόσιου νοσοκομείου και του ΕΣΥ ήταν καθοριστικοί.

Για αυτούς τους λόγους κυνηγήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν.

Η νέα άδικη, ανήθικη και κατάφωρη δίωξη του έχει ξεχειλίσει το ποτήρι.

Δεν πάει άλλο.

Αυτή η σπίλωση του ονόματος του και ο διωγμός του πρέπει να σταματήσει.

Καλούμε λοιπόν για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00, έξω από το χώρο του Γ.Ν. Βόλου όσους στηρίζουν ενάντια σε αυτή την αδικία που επιτελείται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου