ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Νικόπουλος

εκτός-συριζα-ο-χρήστος-νικόπουλος-938228

Διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος από την Επιτροπή Δεοντολογίας- Αποχωρώ από κάθε θέση, δήλωσε ο ίδιος ενώπιο των μελών του κόμματος που αποδοκίμασαν τη στάση του

Τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, όπου η ατζέντα των θεμάτων διαφοροποιήθηκε από την αρχική, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι χυδαίες αναρτήσεις του μέλους της Γραμματείας της ΝΕ Χρήστου Νικόπουλου με τα απαράδεκτα υπονοούμενα κατά της δικηγόρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και άγριο ξυλοδαρμό.

Τα μέλη του κομματικού οργάνου ενημέρωσαν τον κ. Νικόπουλο ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη διαγραφή του από το κόμμα και τον αποδοκίμασαν για τις θέσεις του. Του επισήμαναν ότι η στάση του δεν συνάδει με τις αρχές του κόμματος και τον κάλεσαν να αποχωρήσει.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο ίδιος ο κ. Νικόπουλος στη συζήτηση που ακολούθησε επέμεινε ότι οι αναρτήσεις του δεν είχαν σκοπό να βλάψουν κανέναν και ότι τα όσα υπογράμμιζε είναι πράγματα που συζητιούνται και αποτελούν «προϊόν προβληματισμού» που συμμερίζονται και άλλοι πολίτες.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναγνωρίσει το λάθος του επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το αρνητικό κλίμα σε βάρος του.

Τελικά ο κ. Νικόπουλος υπό το βάρος της παρέμβασης της Επιτροπής Δεοντολογίας που κίνησε τη διαδικασία της διαγραφής του ενημέρωσε τη Νομαρχιακή Επιτροπή ότι παραιτείται από την ιδιότητα του μέλους.

Στη συνεδρίαση εκτός από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής παραβρέθηκε επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου