ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: «Καταδικαστέες οι απόψεις του Χ. Νικόπουλου»

συριζα-μαγνησίας-καταδικαστέες-οι-α-937744

Καταδικαστέες χαρακτηρίζει τις απόψεις του Χρήστου Νικόπουλου, μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Με επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου αναφέρεται ότι οι προσωπικές του απόψεις δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του κόμματος και επιθυμούν τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι ξεκάθαρη και σαφής: Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη σε ζητήματα κακοποίησης και έμφυλης βίας, όποιον-όποια κι αν αφορούν. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των θυμάτων, ιδιαίτερα όσων γυναικών έχουν το θάρρος και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα να βγουν και να μιλήσουν για όσα τραγικά έχουν υποστεί.

Οι προσωπικές απόψεις του Χ. Νικόπουλου είναι αυτονόητα καταδικαστέες και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας επιθυμούμε την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης στην σχετική με τον Α. Γεωργούλη υπόθεση. Η πολιτική εκμετάλλευση περιστατικών κακοποίησης και έμφυλης βίας προσβάλει τα θύματα και δεν συμβάλει στην ουσιαστική αντιμετώπιση και εξάλειψη τέτοιων περιστατικών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου