ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη εκδήλωση του Χρ. Μπουκώρου στον Αλμυρό για γυναίκες και νέους

μεγάλη-εκδήλωση-του-χρ-μπουκώρου-στον-937609

Θερμή υποδοχή στην ειδική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα

Με μια ειδική εκδήλωση που είχε στο επίκεντρό της τις γυναίκες και τους νέους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη τον προεκλογικό αγώνα και από τον Αλμυρό.

Η μεγάλη συμμετοχή, η εγκάρδια υποδοχή, αλλά και το θερμό χειροκρότημα χαρακτήρισαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα σε κεντρική καφετέρια του Αλμυρού.

«Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Σας ευχαριστώ που με έχετε στην καρδιά σας, όπως σας έχω και εγώ», είπε για την εντυπωσιακή συμμετοχή, ο Χρήστος Μπουκώρος και μίλησε για την πάντοτε καθαρή, ειλικρινή και έντιμη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τους συμπολίτες του.

Αρχικά αναφέρθηκε στις γυναίκες, τις αγρότισσες, τις εργαζόμενες, τις επιχειρηματίες, αλλά και σε όσες επιλέγουν, παρά τα προσόντα τους για εργασία, να παραμείνουν στο σπίτι τους φροντίζοντας την οικογένειά τους και την ανατροφή των παιδιών τους. Στάθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η σημερινή κυβέρνηση υπέρ των γυναικών, στα μέτρα στήριξης των οικογενειών και στις νέες θέσεις απασχόλησης μέσω επενδύσεων, αλλά και ειδικών προγραμμάτων.

Αναφερόμενους στους νέους, μίλησε για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών, για το οποίο, όπως είπε, ξεπέρασε σε κονδύλια κάθε προηγούμενο, ενώ με έμφαση αναφέρθηκε στις βιομηχανίες και επιχειρήσεις (ΣΟΒΕΛ, γαλακτοβιομηχανίες, μεταποιητικές μονάδες, πρότυπες καλλιέργειες κ.α.) που διαρκώς αναπτύσσονται στην περιοχή, πολλαπλασιάζοντας τις θέσεις εργασίας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας υπενθύμισε τις προσπάθειές του για τη χωροθέτηση του Ναύσταθμου στον Αλμυρό, την εξασφάλιση με παρεμβάσεις του 2 εκατ. ευρώ για τη δημοπράτηση του οδικού έργου σύνδεσης Λεύκης – Νηές και την εξασφάλιση χρηματοδότησης για τη διάνοιξη του δρόμου στην Παναγία Ξενιά.

Ξεχωριστή, συγκινητική, στιγμή

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, ο Χρήστος Μπουκώρος είπε: «Θέλω σε αυτό το σημείο να αναφερθώ σε έναν ιδιαίτερα σεμνό νέο, που βλέπω σε αυτή τη συγκέντρωση. Έναν νέο που δοξάζει την περιοχή και σήμερα με τιμά με την παρουσία του. Ένα παιδί θαύμα, που έσπασε όλα τα κοντέρ στις πανελλαδικές εξετάσεις, που τελείωσε με άριστα το Πολυτεχνείο, που κέρδισε υποτροφία για το κορυφαίο MIT. Είναι ο Στάθης Ηλιάκης. Μας κάνει περήφανους», είπε καλώντας τον δίπλα του, με θερμό χειροκρότημα να ξεσπά.

Ο Στάθης Ηλιάκης ευχαρίστησε τον βουλευτή για τη στήριξη από την αρχή της πορείας του, την οικογένειά τους, τους καθηγητές του και όλους όσοι ήταν και είναι δίπλα του, καταχειροκροτούμενος.

O Χρήστος Μπουκώρος ανανέωσε το ραντεβού του με τον Αλμυρό για την Πέμπτη 18 Μαΐου, στην τελική προεκλογική συγκέντρωση, ενώ κάλεσε τις γυναίκες στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Volos Palace, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00, με θέμα «Ο λόγος στις γυναίκες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου