ΤΟΠΙΚΑ

Σάλος για αναρτήσεις μέλους της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την υπόθεση Γεωργούλη

σάλος-για-αναρτήσεις-μέλους-της-νε-του-937456

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει στον Βόλο για τις απαράδεκτες αναρτήσεις μέλους της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την υπόθεση Γεωργούλη. Πρόκειται για τον Χρήστο Νικόπουλο, υπεύθυνο στον αγροτικό τομέα του κόμματος τοπικά, ο οποίος φέρεται μέσω των αναρτήσεων του να υιοθετεί διάφορα σενάρια σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου, δικηγόρου και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ η οποία κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τη Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Βανέσσα Κατσαρδή, η οποία αποδοκίμασε τον κ. Νικόπουλο, επισήμανε ότι επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να κατεβάσει τις απαράδεκτές αυτές αναρτήσεις και ενημέρωσε ότι αύριο Παρασκευή το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, που συνεδριάζει στον Βόλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος προσανατολίζονται στη λήψη μέτρων. Σε αντίστοιχη πάντως περίπτωση που καταγράφηκε στη γειτονική Λάρισα μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ διαγράφηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου