ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Περδικούλη

σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-χρήστο-937358

Βαρύ το πένθος στη ΜΕΤΚΑ για τον 50χρονο δικυκλιστή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων του

Απαρηγόρητοι είναι η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου Χρήστου Περδικούλη, που «έσβησε» προχθές το απόγευμα στην άσφαλτο του περιφερειακού δρόμου, στο ύψος της εξόδου για Άλλη Μεριά, όταν τζιπ που οδηγούσε ένας 33χρονος στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, έπεσε πάνω του με φόρα και τον «θέρισε», με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε ο άτυχος 50χρονος δικυκλιστής είναι αδιανόητος και αυτό κάνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων ασήκωτο. Από προχθές το βράδυ που έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα οι συνάδελφοί του έσπευσαν στο σπίτι του για να συμπαρασταθούν στη σύζυγο και τα δύο του παιδιά, ενώ στο εργοστάσιο της ΜΕΤΚΑ, όπου εργαζόταν ο Χρήστος Περδικούλης, χθες επικρατούσε νεκρική σιγή.

Όλοι έχουν βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Προχθές το πρωί ήταν μαζί στη βάρδια και χθες… θρηνούσαν το φευγιό του.

Με δάκρυα στα μάτια οι συνάδελφοί του εναπόθεσαν στο πόστο του, ήταν ομαδάρχης στο τμήμα ηλεκτροσυγκολλητών λίγα λουλούδια και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του, που έχει να διαχειριστεί τη δύσκολη και επώδυνη αυτή απώλεια.

Αναγγέλλοντας τον θάνατό του στα social media ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΜΕΤΚΑ Λοΐζος Σταυρόπουλος τον «αποχαιρέτησε» με λόγια σπαρακτικά, που πραγματικά ραγίζουν καρδιές.

«Χρηστάκο φίλε μου … δεν ξέρω τι να γράψω για να σε αποχαιρετήσω!!! Γιατί ρε φιλαράκι, πραγματικά, γιατί; Δεν μπορεί, το πρωί θα έρθω και θα μου κάνεις την πλάκα σου να πάω για δουλειά. Δεν μπορεί θα ξυπνήσω και θα είναι όλα ένα ψέμα, βρισκόμαστε σπίτι σου και σε περιμένουμε να μπεις και να μας πεις (Τι λαχαίνει;) Δεν θα σε ξεχάσουμε Χρηστάκο και θα σε αγαπάμε. Καλό παράδεισο φιλαράκι μου» κι’ από κάτω δεκάδες συνάδελφοι και φίλοι του εκλιπόντος εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού & Αγίας Βαρβάρας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, δυο παιδιά και τους γονείς του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου