LIFE STYLE

Μαίρη Συνατσάκη: Η περιπέτειά της στο Πήλιο και τα οργισμένα μηνύματα των κατοίκων

μαίρη-συνατσάκη-η-περιπέτειά-της-στο-π-936715

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, αποφάσισαν να περάσουν το φετινό τους Πάσχα με την κορούλα τους Ολίβια στο Πήλιο, καθώς πέρσι δεν είχαν εύκολα αυτή την δυνατότητα, με την εγκυμονούσα Μαίρη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η επιχειρηματίας την Δευτέρα του Πάσχα στις 17 Απριλίου, εξήγησε ότι αναγκάστηκαν να φύγουν νωρίτερα, καθώς όπως είδαμε και σε άλλο στόρι με πολλά χαρτομάντηλα, η Συνατσάκη αρρώστησε το Μεγάλο Σάββατο. Με βάση αυτό, μίλησε για την αντίθετη άποψη που έχει από την επικρατούσα, η οποία είναι να συνεχίζεις την ζωή σου όπως ήτανε και μετά την απόκτηση μωρού.

“Εγώ θέλω να πω σε άτομα του δικού μου ψυχισμού, μην τα κάνετε ίδια τα πράγματα το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό με τεσσάρων μηνών μωρό που αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι, χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα στροφυλίκια πάνω στο βουνό για να βρεις λίγο πολιτισμό”.

Ωστόσο, οι κάτοικοι του Πηλίου, θίχτηκαν με αυτή την δήλωση και της έστειλαν μηνύματα κατηγορώντας την ότι κάνει δυσφήμιση της περιοχής και αυτό είναι ντροπή. Η Μαίρη Συνατσάκη, ακριβώς για αυτό τον λόγο αναδημοσίευσε αυτά τα μηνύματα, τονίζοντας ότι αγαπά το Πήλιο.

Μαίρη Συνατσάκη | Η περιπέτειά της στο Πήλιο και τα οργισμένα μηνύματα των κατοίκων

missbloom.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου