ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες προς τις «Ασπρες Πεταλούδες».

προσφορά-τροφίμων-από-το-τμήμα-αχεπα-hj-13-936703

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες προς το «Ιδρυμα Ασπρες Πεταλούδες». .

Πιο συγκεκριμένα , την Μ. Πέμπτη 13/4/2023 , το Τμήμα HJ-13 Αργοναύτες προσέφερε στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες μεγάλη ποσότητα κρέατος , τυριού και αρτοποιημάτων ,στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών , επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που επιτελεί αλλά και ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του στην κοινωνία του Βόλου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ιδρύματος Κο Μπακαλιάνο Αθανάσιο, ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες κ. Λάμπρος Βελούδος , συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος , θέλοντας εκτός των άλλων να τιμήσουν τη μνήμη των εκλιπόντων αδελφών τους , Οντόπουλο Νικόλαο , Κωνσταντάκο Ευάγγελο και Χρηστάκη Γεώργιο.

Κατά την παραλαβή τους , ο κ. Μπακαλιάνος Αθανάσιος ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά της μεγάλης ποσότητας τροφίμων αναγνωρίζοντας ότι το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 argonauts volos βρίσκεται σταθερά πολλά χρόνια στο πλευρό του ιδρύματος .

Από τη πλευρά του, ο κ. Βελούδος υπογράμμισε ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Αργοναύτες όπως πάντα, στέκεται αρωγός στο «Ιδρυμα Ασπρες Πεταλούδες», που με το έργο του συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία. Ευχαρίστησε δε , τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας κ . Κωνσταντίνο Τράγαλο και τα μέλη αυτής που ανέλαβαν τη μεταφορά των τροφίμων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου