ΤΟΠΙΚΑ

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας για τη δεύτερη αναβολή του δημοτικού συμβουλίου για το LNG

η-περιβαλλοντική-πρωτοβουλία-μαγνησ-936550

Ανακοίνωση για τη νέα αναβολή της συνεδρίασης για το LNG στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι:

«Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή του κ. Μπέου «έβγαλε τη γλώσσα της» στην τοπική κοινωνία. Όπως είχαμε προβλέψει και αυτή τη φορά ο κ. Μπέος «αποστράτευσε» τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και με τεχνητή έλλειψη απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε πάλι το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Για μια ακόμα φορά επομένως δεν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία και αφορά στην προστασία του Παγασητικού από τους κινδύνους που συνεπάγεται η εγκατάσταση μονάδας LNG κοντά στην πόλη του Βόλου. Ίσως αυτή η συμπεριφορά του κ. Μπέου δεν είναι τυχαία αφού πριν ενάμιση χρόνο περίπου ήταν αυτός που πρόβαλε την επένδυση αυτή σε σχετική συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου.

Απομένει η «τρίτη και φαρμακερή» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου η οποία θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε εφόσον, σε αυτή τη συνεδρίαση, δεν μπαίνει θέμα απαρτίας. Το τί θα μηχανευτεί ο κ. Μπέος για να αποφύγει το «πικρό ποτήρι» θα το δούμε προσεχώς. Το ζητούμενο βέβαια είναι η μαζική παρουσία φορέων και πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου