ΤΟΠΙΚΑ

Υπογραφή συμβάσεων για οδικά έργα από Αγοραστό

υπογραφή-συμβάσεων-για-οδικά-έργα-από-935017

Συμβάσεις έξι έργων στον νομό Μαγνησίας υπέγραψε στην Περιφερειακή Ενότητα Βόλου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Πιο συγκεκριμένα, η μία κατηγορία έργων αφορά σε οδικές παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο τμήμα Αργιλοχώρι – Ανθότοπος, προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ και στο τμήμα Μαυρόλοφος – Φυλάκη – Πέρδικα, προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά στη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών στη Σκόπελο και στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στο νησί. Το έργο του σταθμού μεταφόρτωσης είναι προϋπολογισμού 843.200 ευρώ, ενώ η βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 1.499.845 ευρώ.

Ο κ. Αγοραστός επίσης υπέγραψε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης του τρούλου του ιερού ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, στον δήμο Ρήγα Φεραίου, προϋπολογισμού 37.200 ευρώ και τέλος τη σύμβαση του έργου για τη συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου Μικροθηβών, προϋπολογισμού 22.320 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου