ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο φιλοξενήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες Ζίου Ζίτσου

στον-βόλο-φιλοξενήθηκαν-οι-διασυλλογ-934957

Προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή Βόλου ο αθλητισμός και ο αθλητικός τουρισμός, δήλωσε ο Μιχ. Καπουρνιώτης

Στους διασυλλογικούς αγώνες Ζίου Ζίτσου, τους οποίους φιλοξένησε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Βόλος και συγκεκριμένα το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Καπουρνιώτης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με τον κ. Καπουρνιώτη, «για τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Βόλου ο αθλητισμός και ο αθλητικός τουρισμός είναι στις προτεραιότητές τους». Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Κεντρικής Ελλάδος από την Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ, με συνδιοργανωτή τον τοπικό αθλητικό σύλλογο «360° JiuJitsu» και τον Δήμο Βόλου.

«Η καρδιά του Ζίου Ζίτζου, με 500 και πλέον συμμετοχές αθλητών, χτυπούσε στον Βόλο και σε ένα κατάμεστο για δυο ημέρες ΕΑΚ», ανέφερε ο κ. Καπουρνιώτης και πρόσθεσε: «Η άρτια δομημένη διοργάνωση, με υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, οι όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις και η αγαστή συνεργασία Ομοσπονδίας -Αθλητικού Συλλόγου «360 Ζίου Ζίτζου» – Δήμου Βόλου συνετέλεσαν στο υπέροχο διήμερο που πέρασαν στον όμορφο Βόλο οι αθλητές και οι γονείς τους, οι προπονητές και οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στον Βόλο δικαίως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς αυτών ικανοποιημένους και ευχαριστημένους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους 110 Βολιώτες και Βολιώτισσες αθλητές-τριες του τοπικού αθλητικού συλλόγου «360 Ζίου Ζίτσου» που έλαβαν μέρος και φυσικά στην ψυχή του συλλόγου και δάσκαλο του Ζίου Ζίτσου, Συμεών Γιοβάνη. Ο Βόλος ψηλά…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου