ΤΟΠΙΚΑ

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στο Ριζόμυλο ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

στη-δευτεροβάθμια-εκπαίδευση-και-στο-933645

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙ.ΝΑΛ.

Συνάντηση με κατοίκους του Ριζομύλου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Οι κάτοικοι του χωριού τόνισαν την ανησυχία τους για το αγροτικό ζήτημα και το κόστος παραγωγής καθώς το εισόδημά τους βασίζεται στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Μάλιστα, υπογράμμισαν πως οι αυξήσεις στην ενέργεια επηρεάζουν εκτός από το κόστος παραγωγής τις τιμές πώλησης των προϊόντων που φτάνουν στον καταναλωτή.

Από μεριάς του, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τον αγροδιατροφικό τομέα, στη σύνδεση του με το τουριστικό προϊόν και τις υπεραξίες που μπορούν να υπάρξουν και να ωφελήσουν τους παραγωγούς. Τόνισε πως μαζί με την προστασία της πρώτης κατοικίας, το απόθεμα κοινωνικής κατοικίας, την υγεία και την παιδεία, ο αγροδιατροφικός τομέας και η ανασυγκρότησή του με έμφαση στην εξωστρέφεια θα είναι στις βασικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής την επόμενη μέρα των εκλογών.

Επίσκεψη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Νωρίτερα ο κ. Τσιμπανάκος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαββελίδη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα σχολικής στέγης, συντήρησης και ασφάλειας των σχολικών μονάδων, αλλά και στο δημογραφικό που προκαλεί μείωση του μαθητικού πληθυσμού.

Ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε πως όποιες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία πρέπει να γίνονται μετά από διάλογο και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, ενώ με αφορμή την πτώση σοβάδων στο 18ο δημοτικό σχολείο Βόλου, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι «εκτός από την αύξηση των χρηματοδοτήσεων που είναι απαραίτητες, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόληψη και στον έλεγχο της τήρησης της νομοθεσίας που έχουν σχέση με τη σχολική στέγη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου